Bouwfolies voor creatieve ontwerpen van

Architect

Altijd

Nieuwe mogelijkheden

Als architect werk je in een voortdurend spanningsveld tussen vorm en functie. Opdrachtgevers verwachten slimme oplossingen in ruimte, functionaliteit en materiaalkeuze. De onderliggende laag in de schil van het gebouw verbindt daarbij essentiële eigenschappen, zoals vochtregulering en isolatie, met de uitstraling van verschillende materialen aan de buitenzijde. De bouwfolies van Meuwissen Gerritsen ondersteunen allerlei mogelijkheden in gevelbekleding en dakbedekking.

Open

Gevelsystemen

Het strakke lijnenspel van opengevelbekleding biedt ruimte voor een creatief en eigentijds ontwerp, maar vergt de juiste toepassing van isolatiematerialen en bouwfolies. Bij een open gevel is het een uitdaging om een gecontroleerde ventilatie, vochtregulering en thermische isolatie te creëren.
Voor de folies aan de koude zijde geldt dat het materiaal UV-bestendig moet zijn, zodat het in weer en wind zijn beschermende functie behoudt. Onze UV-bestendige folies [LINK] zijn hier perfect geschikt voor.

Groene

daken

Steeds meer gebouweigenaren kiezen voor de voordelen van groene daken. Hierbij ontstaan vaak specifieke bouwfysische uitdagingen die ook weer eisen stellen aan de onderliggende folie.
Als een landschappelijke laag eenmaal aangelegd is, wil je graag voorkomen dat deze later weer verwijderd moet worden omdat de vochtregulerende folie zijn werking verliest. Vraag gerust om advies voor de juiste folie voor groene daken als duurzame oplossing.

Toepasbare producten

Architect
Structurele

oplossing

De bouwfolies van onze merken zoals Miofol®, Polytex®, Tyvek® en TAFTEX®, bieden een lange termijnoplossing binnen de structuur van de ruwbouw. Eenmaal geplaatst blijven zij hun functie behouden. Hier is decennia aan onderzoek en ontwikkeling aan vooraf gegaan wat heeft geresulteerd in de meest moderne productiemethoden. We ondersteunen je graag om te waarborgen dat jouw ontwerpen tot in lengte van dagen overeind blijven.

Gevestigde

Merken

Meuwissen Gerritsen is de naam achter verschillende veelgevraagde A-merken. Naast onze eigen productlijnen Miofol®, Alkreflex®, Polytex®, TAFTEX® en VAST-R® zijn we exclusief distributeur van DuPont voor de producten AirGuard® en Tyvek®. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor een duurzame constructie en optimaal werkende isolatie.

miofol
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
Architect

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.