Het beste voor de

bouwmaterialen handel 

A-MERKEN

in bouwfolies

Meuwissen Gerritsen levert uitsluitend via de bouwmaterialenhandel en biedt als marktleider een sterk portfolio A-merken. Vakmensen kiezen voor de vertrouwde kwaliteit van Miofol®, Alkreflex®, Polytex® of VAST-R® omdat zij weten dat het goed zit. Wij investeren continu in productontwikkeling, topkwaliteit productie en onderscheidende service voor vakhandel en eindgebruikers. Met onze A-merken haal je gevestigde kwaliteit in huis waar de vakman voor naar de bouwmarkt komt.

Maximale

beschikbaarheid

Wij hanteren geen minimale bestelhoeveelheden, maar leveren zo vaak als nodig is. Maximale beschikbaarheid met een zo laag mogelijke voorraad in de vestigingen is wat wij bieden. Onze logistiek en automatisering sluiten naadloos aan op het bestelproces van de groothandel. Lage franco waarde, een breed assortiment en levering binnen één dag maakt geautomatiseerd voorraadbeheer mogelijk. Voor veel van onze klanten hebben wij het order- en facturatieproces middels een EDI koppeling gerealiseerd.

De klant

Centraal

Onze specialisten beantwoorden dagelijks vragen van aannemers, gebouweigenaren, architecten en onderhoudsorganisaties. Voor advies en ondersteuning hebben we een open lijn met de ruim 1.000 verkooppunten van onze producten. Met deze toegankelijke en onderscheidende service zorgen wij dat iedereen meters kan maken en blijven wij scherp op onze kwaliteit en ondersteuning.

Toepasbare producten

Bouwmaterialenhandel
Samenwerken

Aan succes

Bij Meuwissen Gerritsen is het efficiënt leveren van kwalitatief hoogwaardige producten prioriteit. Samen zorgen wij ervoor dat de klant niet misgrijpt en de juiste folies voor de juiste toepassing gebruikt. Met commerciële en technische trainingen ondersteunen wij de verkoop in bouwmarkten in Nederland, België en Luxemburg. Samen werken wij aan het succes van de vakhandel.

Gevestigde

Merken

Meuwissen Gerritsen is de naam achter verschillende veelgevraagde A-merken. Naast onze eigen productlijnen Miofol®, Alkreflex®, Polytex®, TAFTEX® en VAST-R® zijn we exclusief distributeur van DuPont voor de producten AirGuard® en Tyvek®. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor een duurzame constructie en optimaal werkende isolatie.

miofol
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
Bouwmaterialenhandel

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.