Folies voor het verduurzamen van

gebouwen

Innovatieve folies voor 

Toekomstbestendige woningen

Corporaties, eigenaren en onderhoudsorganisaties staan voor de uitdaging om hun vastgoedobjecten te verduurzamen. De bouwfolies van Meuwissen Gerritsen combineren wat goed is voor bewoners met wat goed is voor het gebouw. Met de innovatieve folies van Meuwissen Gerritsen zorg je voor een gezond binnenklimaat in een energiezuinig huis.

Isolatie

en energielabel

Als gebouweigenaar loont het om een groen energielabel te hebben, zowel in onderhouds- en energiekosten als in de waarde. Daar zijn allerlei mogelijkheden voor, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Het meest effectief is voorkomen dat er energie verloren gaat bij het verwarmen van de woning. Een blijvend goede isolatie bereik je door isolatiemateriaal aan weerszijden van folie te voorzien en die luchtdicht af te sluiten met de juiste tape.

Rendabel

onderhoud

Vocht is één van de meest voorkomende oorzaken van hoge onderhoudskosten. Het veroorzaakt een ongezond leefklimaat, tast de constructie aan en als isolatie nat wordt werkt het niet tot nauwelijks. Voor eigenaren en woningcorporaties kan dit leiden tot hoge onderhoudskosten. De vochtregulerende en isolerende werking van onze folies beschermt vitale constructiedelen tegen een fractie van de kosten van herstel en renovatie.

Toepasbare producten

Gebouweigenaar

Verduurzaming

De sobere uitvoering van de sociale woningbouw in de afgelopen decennia voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Bij verduurzaming van dit type woning is er vaak weinig ruimte in wanden, buitenmuren en daken. In deze situaties wordt Alkreflex® veel toegepast bij renovatie. Deze meerlaags reflecterende isolatiefolie combineert isolerende en vochtregulerende eigenschappen, maar is veel dunner dan traditioneel isolatiemateriaal. Alkreflex® levert een verbetering van de isolatiewaarde wat resulteert in een optimale energieprestatie.

Gevestigde

Merken

Meuwissen Gerritsen is de naam achter verschillende veelgevraagde A-merken. Naast onze eigen productlijnen Miofol®, Alkreflex®, Polytex®, TAFTEX® en VAST-R® zijn we exclusief distributeur van DuPont voor de producten AirGuard® en Tyvek®. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor een duurzame constructie en optimaal werkende isolatie.

miofol
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
Gebouweigenaar

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.