Loodvervanger

VASTR Ultraflex

Ultraflex

Revolutionaire

Loodvervanger

VASTR® Ultraflex is de laatste innovatie op het gebied van waterkering en loodvervangers. Het product is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling zonder compromis in de eigenschappen. De VASTR® Ultraflex kan door de unieke RVS wapening onmogelijk corroderen, is licht van gewicht is en uitzonderlijk flexibel. Hierdoor is deze zeer gemakkelijk te verwerken en is de levensduur oneindig.

VASTR Ultraflex

Uniek RVS strekmetaal

Rekbaar in alle richtingen

Geen interne corrosie

Volledig zelfklevend

Extreem lange levensduur

Volledig recyclebaar

Verkrijgbaar in 3 kleuren

20 jaar garantie

Eenvoudige verwerking

VASTR Ultraflex

Gepatenteerde

Wapening

De gepatenteerde wapening in de Ultraflex zorgt voor extreme sterkte terwijl rek in alle richtingen nog steeds mogelijk is. De gebreide RVS zal in tegenstelling tot veel gebruikte wapening niet corroderen wat de levensduur en het gebruiksgemak van de VASTR® Ultraflex veel hoger maakt dan alternatieve loodvervangers in de markt.

Bekijk de productpagina voor de volledige specificaties

Multifunctioneel

Toepasbaar

VASTR® Ultraflex wordt toegepast om kieren en openingen in de gebouwschil aan de buitenkant te sluiten. Dit is vaak de aansluiting van het ene constructiedeel op de ander. Op plekken waar water, sneeuw of wind in de constructie kan komen is het essentieel om deze duurzaam en permanent te sluiten met een loodvervanger. VASTR® Ultraflex is door de flexibele, eenvoudige en snelle verwerking hier het ideale product voor.

VASTR Ultraflex
L

Gevel aansluiting

L

Ventilatiekap

L

Dakraam

L

Kilgoot

L

Schoorsteen

L

Zonnepanelen

L

Dakkapel

VASTR Ultraflex

Zelfklevend

En zelfvulkaniserend

De VASTR® Ultraflex is extreem UV bestendig en verkrijgbaar in 3 kleuren om aan te sluiten bij de esthetiek van een gebouw. De zelfklevende laag zorgt voor hechting op de meest voorkomende ondergronden zoals dakpannen, zink of beton. Omdat de VASTR® Ultraflex zelfvulkaniserend is, smelten overlappen of perforaties samen tot één geheel zodat waterkering gewaarborgd blijft.

VASTR Ultraflex

Eenvoudige

Verwerking

Doordat de VASTR® Ultraflex volledig zelfklevend, licht van gewicht en rekbaar in alle richtingen is, is deze zonder moeite te verwerken. Ondanks dat de Ultraflex voorzien is van een RVS strekmetaal kan deze gemakkelijk in het juiste formaat geknipt worden met de MG schaar PRO. Bekijk via de productpagina voor de uitgebreide verwerkingsrichtlijnen voor deze loodvervanger.