Polytex®

Damp-open en waterdichte spinvliesfolie

Beter voor de buitenzijde

Polytex® biedt een assortiment spinvliesfolies die volledig dampopen en waterdicht zijn. Deze isolatiefolies laten meer vocht door in de vorm van damp en houden regenwater beter tegen dan geperforeerde folies. Meuwissen Gerritsen introduceerde als eerste de Polytex® bouwfolie met deze unieke eigenschappen. Polytex® werd speciaal ontwikkeld als antwoord op de veeleisende omstandigheden van de koude zijde van de isolatie.

Gevel en dakconstructie

Spinvliesfolies worden ingezet bij gevelisolatie en dakisolatie aan de koude zijde en zorgen voor een optimale vochthuishouding. Met Polytex® houd je regen, sneeuw en wind buiten maar zorg je dat eventuele luchtlekkages in de dampremmende folie aan de warme kant van het isolatiemateriaal geen problemen vormen doordat het vocht in de vorm van damp naar buiten afgevoerd wordt.

Vier varianten

Kies uit vier varianten die ieder ontwikkeld zijn om aan de verschillende eisen per klus te voldoen. Van een basisvariant van Polypropyleen (PP) tot een UV-bestendiger variant van Polyethyleen (PE) of een met aluminium uitgevoerde versie voor reflectie van warmtestraling en extra isolatiewaarde. Manuren, materiaal en functionaliteit zijn optimaal in te vullen met de juiste Polytex® spinvliesfolie.

Alle producten van Polytex®

Polytex

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.