Miofol®

Gewapende, dampremmende en dampdoorlatende folie

Miofol® beschermt en verbetert isolatie

Miofol® is sinds de introductie in 1985 uitgegroeid tot de standaard in vochtregulerende en isolerende bouwfolies. Met dampremmende folie of dampdichte folie voor de binnenzijde en dampdoorlatende folie aan de buitenzijde zorgt Miofol® als geen ander dat damp en condens uit de leefruimte niet de constructie in komen, terwijl vocht naar de buitenkant uitgeademd kan worden. De waterkerende eigenschap van de dampdoorlatende folie verhindert daarbij dat vocht uit de buitenlucht naar binnen komt.

Voor dak, vloer en wand

De kracht van Miofol® folies zit in de uniek hoge perforatiedichtheid en de sterke wapening, waardoor het materiaal trek- en sleurbestendig is. Dat maakt de verwerking in allerlei omstandigheden een stuk gemakkelijker. De superieure werking is nu verkrijgbaar in 13 varianten, speciaal ontwikkeld voor de toepassing bij gevelisolatie en dakisolatie, maar ook vloeren en badkamers.

Robuust Nederlands product

Meuwissen Gerritsen was de eerste die gewapende folies introduceerde en later ook de eerste die de folies UV-bestendig maakte. Miofol® bouwfolies worden in Nederland geproduceerd, voorzien van heldere informatie en ondersteund met toegankelijke klantenservice.

Alle producten van Miofol®

Miofol

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.