Miofol®

Sinds 1985 de standaard in
vochtregulerende bouwfolies

Beschermt en verbetert

je isolatie

Miofol® is sinds de introductie in 1985 uitgegroeid tot de standaard in vochtregulerende en isolerende bouwfolies. Met dampremmende folie of dampdichte folie voor de binnenzijde en dampdoorlatende folie aan de buitenzijde zorgt Miofol® als geen ander dat damp en condens uit de leefruimte niet de constructie in komen, terwijl vocht naar de buitenkant uitgeademd kan worden. De waterkerende eigenschap van de dampdoorlatende folie verhindert daarbij dat vocht uit de buitenlucht naar binnen komt.

Ontdek de Miofol® folies

Dampremmende folie_binnenzijde dak & wand (2)_Meuwissen Gerritsen

Superieure

werking

De kracht van Miofol® folies zit in de uniek hoge perforatiedichtheid en de sterke wapening, waardoor het materiaal trek- en sleurbestendig is. Dat maakt de verwerking in allerlei omstandigheden een stuk gemakkelijker. De superieure werking is nu verkrijgbaar in 13 varianten, speciaal ontwikkeld voor de toepassing bij gevelisolatie en dakisolatie, maar ook vloeren en badkamers.

Ben je er niet zeker van welke Miofol® folie het beste is voor jouw toepassing? Met onze foliewijzer geven we je binnen één minuut het juiste advies en kom je er gemakkelijk achter welke folie je het beste kunt gebruiken.

Miofol

Koop Miofol® folie bij een van

onze
dealers

Met inmiddels 1200 verkooppunten kun je de Miofol® folies bij bouwmaterialenhandels in de gehele benelux vinden. En mocht een vestiging de folie die jij zoekt niet op voorraad hebben dan kunnen zij deze ten alle tijden voor je bestellen en wordt deze binnen 24 uur op de vestiging geleverd. Vind hier het verkooppunt bij jou in de buurt!

Miofol

Nederlands

product

Meuwissen Gerritsen was de eerste die gewapende folies introduceerde in de markt en later ook de eerste die bouwfolies UV-bestendig maakte. Miofol® bouwfolies worden sinds 1985 in Nederland geproduceerd en zijn altijd voorzien van heldere informatie en verwerkingsinstructies. Mocht je toch nog vragen hebben en wil je in contact komen met een van onze experts? Stuur ons een mail of bel naar onderstaand nummer en we helpen je graag verder!