Topkwaliteit bouwfolies voor de

aannemer

Het beste resultaat

Snel en rendabel werken

Voor het beste resultaat werk je met producten die makkelijk te verwerken zijn en die op lange termijn de duurzame functionaliteit behouden. De vochtregulerende folies van Meuwissen Gerritsen zijn een waarborg voor kwaliteit waardoor je volledig wordt ontzorgd. Met onze folies komt jarenlange praktijkervaring: trek- en scheurbestendig, eenvoudig toe te passen en een blijvend goede werking in dak, wand en gevel. In één keer goed, dat is de winst van professionele kwaliteit.

Isolatie

en dampregulering

Een goed geïsoleerde constructie vormt een essentieel onderdeel van een gebouw. Verlies van warmte of het doordringen van damp is hierbij ongewenst. Folies aan weerzijde van de constructie beschermen de constructie en zorgen voor een duurzame werking van de isolatie. Zeker op plekken waar je later niet meer zonder breekwerk bij kunt. Wanneer temperatuurverschil ontstaat verandert damp al snel in condens. Als de constructie niet voldoende beschermd is zal het vocht de constructie aantasten, met op termijn kostbare gevolgen. Met de folies van Meuwissen Gerritsen zorg je voor een constructie die voldoet aan het bouwbesluit met behoud van de gevraagde energieprestatie.

Advies

en ondersteuning

Voor advies over de folies, de toepassing of projectleveringen kun je rechtstreeks bij ons terecht.
Van dampremmend tot dampopen en van dampdoorlatend tot waterkerend, voor elke functie hebben wij de juiste folie. Meuwissen Gerritsen helpt je met advies op maat, uitgebreide instructies en constante kwaliteit aan een perfect resultaat. Mocht je op de bouwplaats iets missen wat moeilijk beschikbaar is, laat het ons weten.

Toepasbare producten

Aannemer
Altijd

In de buurt

Met meer dan 1.000 verkooppunten in Nederland, België en Luxemburg is er altijd een vakhandel in de buurt waar onze producten beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor vragen over de beschikbaarheid van Miofol®, Polytex®, Tyvek®, Alkreflex®, VAST-R® of TAFTEX®.

Gevestigde

Merken

Meuwissen Gerritsen is de naam achter verschillende veelgevraagde A-merken. Naast onze eigen productlijnen Miofol®, Alkreflex®, Polytex®, TAFTEX® en VAST-R® zijn we exclusief distributeur van DuPont voor de producten AirGuard® en Tyvek®. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor een duurzame constructie en optimaal werkende isolatie.

miofol
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
alkreflex
Aannemer

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.