Project advies

Zo verwerk je onze producten

Lorem simum

Project advies

MG & Bouwmaat: partners in advies

MG & Bouwmaat: partners in advies

Sinds de start van zijn eigen bedrijf in 2018 kiest Wouter Grundel van Grundel Bouw steevast voor Meuwissen Gerritsen. We bezoeken Wouter op een mooie klus in Haarlem waar hij de folies toepast. Taco Stekelenburg (MG) en Raymond Hartevelt (Bouwmaat Hoofddorp) gaan onder andere in op de prettige samenwerking.

Lees meer
How it’s done; Tyvek FlexWrap tape

How it’s done; Tyvek FlexWrap tape

Ondanks dat onze folies over het gehele oppervlak bescherming geven tegen luchtlekkage en vocht, is het essentieel om kieren, overlappen en aansluitingen luchtdicht te sluiten met hiervoor speciaal ontwikkelde tapes.

Lees meer

How it’s done; dampscherm

Dampremmende en dampdichte folies worden gebruikt om luchtstromen te elimineren en de constructie en isolatie te beschermen tegen ongewenste condensatie.

Lees meer

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.