De juiste partner voor de

Prefab
Industrie

Wij begrijpen het

Industrieel
bouwproces

Industrialisatie van de bouw neemt een vlucht. De ambitie om de bouwproductie te verhogen dwingt de bouw te professionaliseren en processen efficiënter te maken. De behoefte van een industrieel bouwproces is anders dan de traditionele bouw en daar maakt Meuwissen Gerritsen het verschil. Steeds vaker zien we combinaties van bouwtechnieken of volledige prefab woningen ontstaan. De bouwelementen hebben een constructieve functie maar belangrijker een isolerende functie. Die cruciale functie dient voor een optimale werking aan beide zijde te worden afgesloten met de juiste technische folie. Meuwissen Gerritsen is de juiste gesprekspartner als het gaat om folies voor de prefab industrie, waterkering, luchtdicht bouwen maar ook hijsmiddelen of lateislabbe zijn onderdeel van ons vaste assortiment.

Technische

Bouwfolies

Waterdichte

Afsluiting

Luchtdichte

Tapes

Hijs

Middelen

Meer dan

Technische bouwfolies

Meuwissen Gerritsen is ruim 70 jaar een autoriteit op het gebied van technische bouwfolies. Onze productielocatie in Haarlem met ruim 10.000 vierkante meter oppervlak is zowel op technisch als logistiek vlak uitgerust om de prefab industrie te voorzien. Of het gaat om technische ondersteuning, het houden van voorraad, just in time levering van het breedste assortiment of het snijden van folies op maat. Geen uitdaging of vraag is voor ons te groot. Wij begrijpen als zelfstandig productiebedrijf het belang van een solide ervaren leverancier die de processen en bouwfysica kent.

Als het gaat om technische bouwfolies voor de prefab industrie dan heeft Meuwissen Gerritsen het breedste assortiment in de Benelux, van KOMO gecertificeerde reflectiefolies en damp-open folies tot spinvliesfolies en UV-bestendige folies. Maar onze dienstverlening stopt hier niet. Wij willen de prefab industrie ontzorgen en naast folies leveren wij producten voor waterkering, luchtdicht bouwen, hijsmiddelen en afdichtingsmiddelen.

Een greep uit het assortiment

Producent

voor producenten

Als enige Nederlandse fabrikant van technische bouwfolies begrijpen als geen ander de behoefte van timmerfabrieken en de prefab industrie. Ons uitgebreide machinepark in Haarlem stelt ons in staat om productinnovaties te ontwikkelen voor zowel technische bouwfolies als andere markten met gelijke fysische eigenschappen.

Prefab
Prefab

Assortiment

op maat

Om op de steeds veranderende behoeften van de markt in te kunnen spelen evalueren we continue ons assortiment. Zo blijven we in staat om de relevante materialen met de juiste kwaliteit en prijs verhouding te leveren en houden we ons aanbod constant actueel. Naast ons standaard assortiment denken wij graag mee in ontwikkeling van nieuwe producten of het leveren van maatwerk oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.