Lees meer over Polytex
Lees meer over Miofol
Lees meer over Alkreflex
Lees meer over VASTR
Lees meer over Tyvek
Lees meer over Taftex
Luchtdichtingstape

VAST-R Spinvlies tape

VAST-R® Spinvlies tape is een enkelzijdig klevende tape gemaakt van polypropyleen nonwoven en voorzien van een VAST-R® high performance kleeflaag.

75 mm x 25 m Artikelnr. 8107502504

Beschrijving

VAST-R® Spinvlies tape is een enkelzijdig klevende tape gemaakt van polypropyleen nonwoven en voorzien van een VAST-R® high performance kleeflaag. VAST-R® Spinvlies tape is hierdoor geschikt voor het plakken van membranen op hout constructies.

Toepassingen

VAST-R® Spinvlies tape dient toegepast te worden voor het wind en waterdicht sluiten van spinvliesfolies in gevel- en dakconstructies. Zowel het duurzaam repareren van beschadigingen, het wind en waterdicht afsluiten van overlapnaden, als het aansluiten van spinvliesfolies als Polytex®, Miotex® en TAFTEX® op constructies dient met VAST-R® Spinvlies tape verwerkt te worden. VAST-R® Spinvlies tape kan direct worden verkleefd op houten of stalen ondergronden.

Verwerking

VAST-R® Spinvlies tape moet worden aangebracht op een stof en vetvrije, droge ondergrond, om een goede hechting te waarborgen. Voor het aanbrengen van VAST-R® Spinvlies tape de releaselaag verwijderen en de tape op het midden van de naad / overlap aanbrengen. De tape goed aandrukken en nawrijven zodat luchtbellen verdwijnen en er een optimale duurzame hechting ontstaat.

Voordelen
Specificaties

Materiaal PP-vlies

Lijmlaag Gemodificeerd acrylaat

Schutlaag Gesiliconiseerd papier

Kleur Grijs

Kleefkracht op staal 38N / 25 mm

Verwerkingstemperatuur Vanaf 0°C

Temperatuurbestendigheid -40°C tot + 80°C, 120°C

Opslag Donker, droog, 10°C tot 20°C

Op zoek naar de juiste folie?