PERSBERICHT

Robbert de Jong nieuwe commercieel directeur

Robbert de Jong zal per 1 november 2022 beginnen als commercieel directeur bij Meuwissen Gerritsen. Hiermee neemt het bedrijf de volgende stap in de professionalisering en uitbreiding van het commerciële team in Haarlem. “Onze producten dragen bij aan een langere levensduur van constructies en het verbeteren van de energieprestatie. De vraag naar onze producten groeit, zeker in de huidige tijd, substantieel en de kansen in export en uitbreiding van onze technische mogelijkheden zijn dan ook enorm. Om die potentie te kunnen realiseren is het een logische keuze om onze directie uit te breiden.” legt Jaap Jan Gerritsen, algemeen directeur van Meuwissen Gerritsen uit.

Robbert de Jong nieuwe commercieel directeur
Show all product advices

Robbert de Jong neemt na 16 jaar afscheid van de Ferney Group, een inkooporganisatie in ijzerwaren en zal per 1 november starten als commercieel directeur bij Meuwissen Gerritsen. “Na een mooie loopbaan in de handel voelt het als het juiste moment om invulling te geven aan een langgekoesterde wens om bij een productiebedrijf werkzaam te zijn. De kans om bij een specialistisch familiebedrijf met een heldere langetermijnvisie én een rijke historie aan de slag te gaan kon ik dan ook niet onbenut laten. Want zeg je folies dan zeg je Meuwissen Gerritsen. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het hele team het succes verder uit te bouwen.” aldus Robbert de Jong.

Als producent van technische bouwfolies in Nederland heeft Meuwissen Gerritsen de ambitie om het assortiment verder uit te breiden en daarbij breder beschikbaar te maken, de export te vergroten en de samenwerking met huidige afnemers te intensiveren. “Wij hebben in de afgelopen jaren als bedrijf een behoorlijke transitie doorgemaakt. Om onze groei verder te accelereren is het nodig om het organisatorische fundament te versterken. Robbert is vanuit zijn rol bij de Ferney Group al lange tijd bekend met Meuwissen Gerritsen. Zijn ervaring in de branche en zijn brede netwerk is een enorme aanvulling voor ons bedrijf.” aldus Jaap Jan Gerritsen, algemeen directeur Meuwissen Gerritsen.

Applicable products
[dgpc_product_carousel type=”product_category” include_categories=”133″ posts_number=”-1″ arrow_nav=”on” equal_height=”on” _builder_version=”4.16″ locked=”off” global_colors_info=”{}”][/dgpc_product_carousel]
Robbert de Jong nieuwe commercieel directeur

Wij leveren

Wat jij nodig hebt

Meuwissen Gerritsen streeft naar een compleet leveringsconcept van basisproducten, specials en accessoires om onze wederverkopers en de vakmensen die met onze producten werken maximaal te ondersteunen. De vraag en behoefte op de bouw is continue onderhevig aan verandering. Ontbreekt er iets in ons leveringsprogramma neem dan contact met ons op.